GO legpuzzelen kampioenschap

Foto

Bent u een fanatieke of gezellige puzzelaar? Doe dan mee met het GO legpuzzelen kampioenschap in Middelharnis. Op vrijdagavond 16 oktober en zaterdagavond 17 oktober 2020 staan er twee gezellige puzzelavonden gepland. Uiteraard een beetje aangepast i.v.m. de huidige COVID-19 regels maar nog steeds erg leuk.

Op deze avonden ga je met een team van twee personen de strijd aan met andere teams om te zien wie het snelst een puzzel van Jan van Haasteren kan leggen van 500 stukjes. Je hoeft niet specifiek van Goeree-Overflakkee te komen, dus woon je buiten het eiland en heb je gewoon zin om mee te doen. Schrijf je dan lekker in.

Voor beide avonden geldt een minimale bezetting van 13 teams en een maximale bezetting van 15 teams (dit i.v.m. de COVID-19 regels). Op maandag 12 oktober zal er gekeken worden welke puzzelavonden er door kunnen gaan.

Deelname kost voor een team € 25,-. Hier zitten 2 drankjes en een versnapering bij inbegrepen. Dit zal vooraf klaargezet worden, zodat er zo min mogelijk gelopen hoeft te worden op de avond zelf.

Dit alles wordt georganiseerd in de aula van de RGO te Middelharnis. Inschrijven kan via www.hartvangoereeoverflakkee.nl.