GO legpuzzelen kampioenschap

Foto

Bent u een fanatieke of gezellige puzzelaar? Doe dan mee met het GO legpuzzelen kampioenschap in Middelharnis. Op vrijdagavond 16 oktober en zaterdagavond 17 oktober 2020 staan er twee gezellige puzzelavonden gepland. Uiteraard een beetje aangepast i.v.m. de huidige COVID-19 regels maar nog steeds erg leuk.

Op deze avonden ga je met een team van twee personen de strijd aan met andere teams om te zien wie het snelst een puzzel van Jan van Haasteren kan leggen van 500 stukjes. Je hoeft niet specifiek van Goeree-Overflakkee te komen, dus woon je buiten het eiland en heb je gewoon zin om mee te doen. Schrijf je dan lekker in.

Voor beide avonden geldt een minimale bezetting van 13 teams en een maximale bezetting van 15 teams (dit i.v.m. de COVID-19 regels). Op maandag 12 oktober zal er gekeken worden welke puzzelavonden er door kunnen gaan.

Deelname kost voor een team € 25,-. Hier zitten 2 drankjes en een versnapering bij inbegrepen. Dit zal vooraf klaargezet worden, zodat er zo min mogelijk gelopen hoeft te worden op de avond zelf.

Dit alles wordt georganiseerd in de aula van de RGO te Middelharnis. Inschrijven kan via www.hartvangoereeoverflakkee.nl.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina