Goud voor banketbakkerij van Helden

Foto

Banketbakkerij van Helden uit Middelharnis valt op met zijn gebaksrollen. Dat vinden niet alleen de meeste klanten maar ook de collega banketbakkers. Eigenaren Peter en Selma van Helden kregen daarom maandag 14 maart 2016 de trofee 'Gilde Goud' uitgereikt door Neerlands grootste en meest exclusieve banketbakkersgilde Heerlijk & Heerlijk waarbij zij al jaren aangesloten zijn.

De ondernemers kregen de onderscheiding voor hun al jaren stabiele kwaliteit en technische bijdrage aan het Gilde van de betere banketbakkers en dan met name voor hun gebaksrollen. Het is een blijk van waardering namens collega-banketbakkers uit heel Nederland.

Waar succesrecepten vaak angstvallig worden beschermd als ‘het geheim van de smid', geven de banketbakkers van Heerlijk & Heerlijk ze juist graag aan elkaar prijs. Hierdoor brengen ze elkaar steeds weer op nieuwe ideeën en komen ze samen tot de allerlekkerste producten. De banketbakker met het beste en opvallendste product van het jaar wordt beloond met de oorkonde Gilde Goud.