GOvoorelkaar.nl telt honderd gebruikers binnen twee maanden

logo_goeree-overflakkeeTwee maanden na de lancering van GOvoorelkaar.nl, blijkt dat organisaties en particulieren op Goeree-Overflakkee dé markplaats voor hulp en zorg weten te vinden en gebruiken. Al meer dan 100 inwoners hebben zich ingeschreven als gebruiker.

GOvoorelkaar.nl is dé online marktplaats voor vrijwilligerswerk op Goeree-Overflakkee. Diverse vrijwilligersorganisaties, professionals en de gemeente Goeree-Overflakkee hebben de handen ineen geslagen om via deze website alle hulpvragen en het aanbod van vrijwilligerswerk op Goeree-Overflakkee inzichtelijk te maken.

Hulp geven kan op vele manieren; variërend van boodschappen doen en helpen bij het invullen van een formulier, tot iemand begeleiden naar een arts of het ziekenhuis. Maar ook het 'gewone' sociaalcontact is een veel voorkomende hulpvraag. En het werkt.

Wilt u meer informatie over de website GOvoorelkaar.nl, dan kunt u contact opnemen met Meis Broeders of Annemieke het Jonk, via het algemene nummer 14 0187 of via e-mail, info@ggo.nl.