Hanging baskets bij D'n Diek

Foto

Je ziet ze al in veel winkelcentra, met name in toeristische gemeenten: een bak vol bloemen bevestigd aan een lantaarnpaal. De Ondernemersvereniging Middelharnis heeft een verzoek gedaan aan de gemeente Goeree-Overflakkee om ook in het winkelhart van Goeree-Overflakkee 'hanging baskets' te plaatsen.

Naar aanleiding van het verzoek heeft de gemeente besloten aan de ondernemersvereniging een subsidie toe te kennen onder de voorwaarde dat de ondernemersvereniging zelf ook bijdraagt in de kosten. Aan deze voorwaarde wordt voldaan met het afsluiten van een vierjarig contract met de leverancier van de baskets. Zo wordt er zorg gedragen voor continuïteit. Ook zal de ondernemersvereniging het water geven voor haar rekening nemen.

Met het beschikbare budget zijn de baskets geplaatst op de lantaarnpalen aan het Beneden Zandpad en rond de havenkom van Middelharnis. Op donderdag 12 mei 2016 heeft wethouder Tollenaars in aanwezigheid van verschillende ondernemers en belangstellenden een feestelijk tintje gegeven aan de plaatsing van de 'hanging baskets'.

DeltaFiber