Hennep in de openlucht

logopolitieWoensdag 1 oktober 2008 heeft de politie Rotterdam-Rijnmond een hennepveld in de openlucht vernietigd. Collega's van het wijkteam Goeree-Overflakkee zijn samen met collega's van de Zeehavenpolitie en het KLPD in het gebied aan het Havenhoofd te Middelharnis gegaan om daar het veld te vernietigen.

Door luchtfoto's van het regionale milieuteam van de Politie Rotterdam-Rijnmond is het wijkteam Goeree-Overflakkee achter het onstaan van dit hennepveld gekomen. Het veld had een grootte van 255 m2 en er stonden 112 grote hennepplanten in. Het gebied waar dit hennepveld zich bevond was gelegen in een natuurgebied in de omgeving van het havenhoofd te Middelharnis.

Meld Misdaad Anoniem
Ook vraagt het wijkteam Goeree-Overflakkee aandacht voor het volgende. Is er iets bij u in de omgeving  waarvan u denkt dat dit iets met misdaad te maken heeft kunt u dit anoniem melden via meld misdaad anoniem. Dus ook vermoedelijke hennepkwekerijen kunt u aan hen doorgeven zonder dat uw naam bekend wordt bij de vermoedelijke daders. Gezien de drugsproblematiek op het eiland wil de politie er actief op insteken om dit de kop in te drukken.

Telefoonnummer Meld Misdaad Anoniem 0900-7000.

DeltaFiber