Nu op de radio: Ons Eiland, Altijd Dichtbij

Inbraken Oude-Tonge en verdachte mannen in Ouddorp

logopolitieIn de nacht van woensdag 4 juli op donderdag 5 juli 2012 is er op tenminste twee plaatsen in Oude-Tonge ingebroken of ingeslopen. In een geval trof de politie goederen aan die kennelijk van diefstal afkomstig waren. Het spoor leidde naar een woning aan de Kerkring. De bewoners hadden de inbraak nog niet opgemerkt.

De politie is op zoek naar informatie en/of getuigen die de bewuste nacht in het centrum van Oude-Tonge iets verdachts gezien of gehoord hebben. De gestolen goederen werden teruggevonden in de omgeving van de Rabobank.

Verdachte mannen in Ouddorp
Bij de politie komen verschillende meldingen en vragen binnen over een aantal mannen die in Ouddorp kinderen/jongeren zouden aanspreken. In de meldingen wordt gesproken over een blauwe bestelbus, witte kentekenplaat. De inzittenden zouden soms in gezelschap zijn van een man op een blauwe scooter. Gezien de reacties veroorzaakt het gedrag van deze mannen onrust.

De politie vraagt uw medewerking om de identiteit van deze personen te kunnen vaststellen. Mogelijk kent u de verblijfplaats van deze mannen of heeft u een kenteken van de auto of scooter. U kunt hiervoor bellen naar 0900-8844 of meldt misdaad anoniem 0800-7000.