Nu op de radio: Archipel in de ochtend

Infopunt Volksuniversiteit in bibliotheken op Goeree-Overflakkee

Foto

Het aantal mensen van Goeree-Overflakkee, dat deelneemt aan activiteiten van de Volksuniversiteit Hellevoetsluis groeit ieder jaar. Daarom is er vanaf week 37-2009 in de bibliotheek van Ouddorp, Middelharnis en Oude-Tonge een infohoek ingericht. Hier vindt u alle informatie over het cursusprogramma en alle andere activiteiten van de Volksuniversiteit.

Het infopunt is ingericht om de bewoners van Goeree-Overflakkee dichtbij huis beter en actueel op de hoogte te houden van de VU-activiteiten. U vindt er de boekjes met het nieuwe jaarprogramma en inschrijfformulieren. Ook dit jaar heeft de VU een breedschalig aanbod. Bekend zijn de talencursussen zoals Spaans, Italiaans, Turks en de computercursussen. Maar daarnaast is er een ruim aanbod op het gebied van kunst, cultuur en crea. Bovendien vindt u er de actuele informatie over het aanbod van films, lezingen, workshops, de Kunstbus en de wandelgroep.

Bij vragen kan de bibliotheekmedewerker u verder helpen. Wilt u deelnemen aan een cursus en weten op welk niveau u het beste kunt inschrijven, dan kunt u aan de bibliotheekbalie het telefoonnummer of e-mailadres van de docent vragen. Ook kunt u in de bibliotheek terecht op de website www.volksuniversiteit.nl/hellevoetsluis. Via de website kunt u online inschrijven en betalen. Natuurlijk kunt u met vragen ook terecht aan de balie van de VU, Woordbouwerplein in Hellevoetsluis, 0181-318358 of hellevoetsluis@volksuniversiteit.nl.