Inloopmiddag Careyn succesvol

Er wordt vaak iets georganiseerd als je in een verpleeghuis woont, maar als je thuiszorg hebt, heb je geen ontmoetingsplaats waar je met elkaar kunt genieten van een lekker kopje koffie of deel kunt nemen aan activiteiten. Het team thuiszorg Stellendam van Careyn, bestaande uit huishoudelijke/persoonlijke verzorging en verpleging, besloot om hier verandering in te brengen.

Zo ontstond het idee voor de allereerste inloopmiddag: een middag voor iedereen (cliënten en geen cliënten) om eens kennis te maken met Careyn en met elkaar.

De eerste inloopmiddag van Careyn is succesvol verlopen. Zo is er door twee verpleegkundigen voorlichting gegeven over waar het team zoal in gespecialiseerd is: persoonlijke verzorging en verpleging, wondzorg, stomazorg en verschillende pompen waaronder bijvoorbeeld morfine. Uiteraard was er ook gelegenheid tot het stellen van vragen. De ergotherapeut Eline van de Bos was er om uitleg te geven over hulpmiddelen. Uit de vele reacties die deze middag zijn gegeven blijkt dat er vraag is naar dit soort middagen. De mensen die zijn geweest hebben het als zeer leuk ervaren en daar hebben ze het tenslotte voor gedaan.

Al met al was het een geslaagde middag en de volgende inloopmiddag staat gepland.