Inspiratiecentrum Grevelingen organiseert thema-avonden

Foto

In de maanden juli en augustus 2016 heeft Inspiratiecentrum Grevelingen de openingstijden verruimd. Het centrum is deze zomer elke dag geopend van 10:00 tot 23:00 uur. Elke avond heeft zijn eigen thema en zo wil het bezoekerscentrum bewoners en toeristen op een andere manier kennis laten maken met de omgeving.

Sunset Programma
Het Sunset Programma biedt zowel bezoekers als bewoners een gevarieerd aanbod aan activiteiten voor het hele gezin. Elke avond is er een ander thema. Deze activiteiten worden georganiseerd naast de bestaande exposities en activiteiten. Activiteiten variëren van een bierproeverij op dinsdagavond tot een natuurfilm in de Waterzaal op woensdagavond.

Tower Escape
Naast omgeving gerelateerde activiteiten heeft Inspiratiecentrum Grevelingen ook een escape opgezet in de toren. In een escape (room) worden deelnemers letterlijk opgesloten en moeten ze binnen een bepaalde tijd ontsnappen uit de ruimte door vragen, raadsels en puzzels op te lossen. Bij Inspiratiecentrum Grevelingen worden verschillende teams opgesloten in de toren en strijden ze tussen elkaar. Deelname aan de Tower Escape is € 12,50 per persoon en een team bestaat uit 2-3 personen. Deze Escape is momenteel alleen te boeken op zaterdagavond vanaf 20:00 uur.

Meer informatie
Een gedetailleerd programma van de zomeravonden is ook terug te vinden op www.icgrevelingen.nl/sunset. Reserveren kan online of telefonisch.

DeltaFiber