Juf Caroline gaat met pensioen

Foto

Na bijna dertig jaar in het onderwijs werkzaam te zijn geweest gaat per 1 januari 2009 juf Caroline van Riet met pensioen. De afgelopen zes jaar heeft zij lesgegeven in de hoogste klassen van basisschool de Westhoek. Werkend in groep 6, groep 7 en groep 8 heeft ze de afgelopen jaren menig Ouddorps kind lesgegeven en geholpen bij de overstap naar het voortgezet onderwijs.

Op de Westhoek heeft juf Caroline altijd met veel enthousiasme en inzet lesgegeven aan de Ouddorpse jeugd. Zeker de laatste jaren heeft ze vol energie lesgegeven en altijd laten blijken hoeveel zij om de kinderen geeft.

Juf Caroline heeft veel kennis, cultuur en ezelsbruggetjes doorgegeven. Haar grote bevlogenheid en betrokkenheid maken dat haar collega's haar zeker gaan missen: juf Caroline bedankt voor uw inzet.

Natuurlijk willen ze op gepaste wijze afscheid nemen van juf Caroline. Dit doen ze samen met alle leerlingen en oud-leerlingen, ouders en andere belangstellenden die ooit bij haar in de klas of op school hebben gezeten. Wil je ook komen om afscheid te nemen dan is er gelegenheid om dit te doen op vrijdag 12 december 2008 van 14:00 tot 16:00 uur. Na 16:00u volgt een informeel samenzijn voor genodigden.