Nu op de radio: Ons Eiland, Altijd Dichtbij

Brons voor Faunapark Flakkee

Foto

Faunapark Flakkee in Nieuwe-Tonge heeft de derde plek behaald in de ANWB-verkiezing van leukste uitjes van Zuid-Holland 2024.

Avonturenboerderij Molenwaard in Groot-Ammers werd eerste en de zilveren medaille ging naar De Tuinderij in De Lier. De awards werden deze week feestelijk uitgereikt. Landelijke winnaar werd de Efteling.

Er zijn in totaal ruim 114 duizend stemmen uitgebracht. De uitjes werden door ANWB-leden beoordeeld op aanbod, faciliteiten, klantvriendelijkheid, sfeer en prijs-kwaliteitverhouding.

Duurzaamheid is een steeds belangrijker aspect, de meerderheid van de Nederlanders (70%) houdt hier rekening mee bij het kiezen van een uitje. Waar bezoekers het meest op letten zijn afvalscheiding, dierenwelzijn en watertappunten.

Sinds 2010 organiseert de ANWB de verkiezing van het ‘Leukste uitje van Nederland'. De verkiezing is onderdeel van ANWB Eropuit. Kijk voor alle winnaars van de Leukste uitjes per provincie en de winnaar van Leukste uitje van Nederland op www.anwb.nl/leuksteuitje.