Nu op de radio: Archipel bij nacht

Langeweg Middelharnis langer afgesloten

Foto

Door onvoorziene extra werkzaamheden van de nutsbedrijven, duren de rioleringswerkzaamheden aan de Langeweg te Middelharnis langer dan gepland. De benodigde materialen die de nutsbedrijven besteld hebben, zijn pas begin november 2011 leverbaar. Om die reden worden de rioleringswerkzaamheden tijdelijk door de aannemer stilgelegd. De huidige planning is dat het werk medio november 2011 zal worden hervat.

Dit betekent dat de rotonde tussen 14 oktober en half november (tijdelijk) wordt opengesteld. Met een halfverharding van hydraulische hoogovenslakken wordt doorgang voor verkeer mogelijk gemaakt. De noordelijke rijbaan van de Rottenburg-seweg, van Doetinchemsestraat tot Langeweg, blijft afgesloten.

Na de werkzaamheden van de Nutsbedrijven zal de rotonde opnieuw worden afgesloten om de straat- en asfalteringswerkzaamheden te voltooien.

In verband met deze stagnatie start de aannemer op maandag 17 oktober 2011 met het vervangen van de riolering aan het Burg. Boumanplein te Middelharnis. De kruising Burg. Boumanplein met de Christiaan de Vrieslaan is tijdens deze werkzaamheden voor al het verkeer afgesloten.