Lunchbijeenkomst PGGO bij Edudelta College

Foto

Op dinsdag 5 maart 2013 werd door Platform Gehandicaptenbeleid Goeree-Overflakkee een (informatieve) lunch aangeboden. De lunch werd gegeven in het gebouw van Edudelta in Middelharnis en gemaakt door de leerlingen van de school.

Het welkom was warm zowel door het bestuur van de PGGO als door de bakkers in wording, heerlijke versgebakken broodjes en koekjes, salades en een grote schaal vruchten. De opening werd gedaan door de voorzitter mevrouw van Dongen (PGGO). Ze vroeg aandacht voor alle veranderingen op het gebied van voorzieningen en verstrekkingen door de WMO. Ook vroeg ze om vooral alert te zijn en mee te denken met alle ontwikkelingen en de informatiebijeenkomsten te bezoeken. Bijvoorbeeld de Koffieochtend op 16 april 2013 van 10:00 tot 12:00 uur in Oude-Tonge. Verder werd het informatieblad doorgenomen op activiteiten waar ieder hartelijk voor werd uitgenodigd om aan deel te nemen, te weten:

  • Scootmobieltochten, elke 2e dinsdag van de maand, info 06-12784090 (Martin Vermeulen)
  • Tulpenwandeltocht t.b.v. de voedselbank Goeree- Overflakkee op 13 april, info 06-51278823

Het was een gezellige bijeenkomst waar zorgen werden gedeeld en adviezen werden uitgewisseld. Ook gingen er gingen recepten over tafel (niet van de dokter). Veel dank aan de bakkers van het Edudelta College voor al het lekkers en de voortreffelijke bediening en begeleiding om alles op tafel te krijgen.

Meer informatie over het PGGO op www.toegankelijkflakkee.nl.