Nu op de radio: Ons Eiland, Altijd Dichtbij

Man aangetroffen met verwonding op dak in Goedereede

Foto behorende bij Man aangetroffen met verwonding op dak in Goedereede
Foto behorende bij Man aangetroffen met verwonding op dak in Goedereede
Foto behorende bij Man aangetroffen met verwonding op dak in Goedereede

In Goedereede hebben de politie, brandweer en het Mobiel Medisch Team gereageerd op een melding van een mogelijk steekincident op vrijdagavond 22 december 2023 om 20:00 uur. Op het dak van een schuurtje aan de Beresteyn bevond zich een 36-jarige man met een verwonding in zijn hals. De man uit 's-Gravenhage was aanspreekbaar en is zo snel mogelijk naar beneden gehaald voor behandeling.

De politie startte direct een onderzoek, wat leidde naar een woning aan de Stove. Daar werd een 37-jarige man uit Goedereede aangetroffen die mogelijk met het incident te maken had en ook hij werd aangehouden.

Al snel leidde het onderzoek naar meerdere verdachten. In De Lier werden in de nacht van 23 december een 42-jarige vrouw en een 26-jarige man uit Rotterdam aangehouden.

Agent onwel
Bij het betreden van de woning aan de Stove werd een van de agenten kort tijd onwel. In het huis rook de agent een sterke chemische lucht en hij werd niet goed. Hij werd door ambulancepersoneel nagekeken en knapte snel weer op.

Weet u wat er op 22 december in Goedereede gebeurd is? Was u getuige van het (steek)incident? Laat het de politie weten en bel de politie op 0900-8844 of bel anoniem naar 0800-7000.