Nu op de radio: Archipel in de ochtend

N57 afgesloten in verband met Concert At Sea

In verband met het muziekfestival Concert at Sea is de N57 op de Brouwersdam tweemaal afgesloten. Rijkswaterstaat verwacht bovendien meer drukte op de wegen naar Zeeland, vooral op de N-wegen.

De N57 op de Brouwersdam is tijdens het muziekfestival Concert at Sea afgesloten voor alle verkeer. De afsluitingen vinden plaats op vrijdag 17 juni 2011 van 19:00 uur tot uiterlijk zaterdag 18 juni 4:00 uur. Vervolgens is er een afsluiting tussen zaterdag 18 juni 12:00 uur en zondag 19 juni 4:00 uur. Gele borden ter plaatse geven de omleidingsroutes aan.

Deze routes lopen via de Grevelingendam over de N215 en N59. Ook de parallelweg aan de binnenzijde van de Brouwersdam is afgesloten. Hier is alleen bestemmingsverkeer mogelijk. Doorgaand verkeer wordt geadviseerd te reizen via Roosendaal en Bergen op Zoom (A17/A4/A58). Houd rekening met een langere reistijd van ongeveer 60 minuten.

Vanwege de komst van de concertbezoekers verwacht Rijkswaterstaat dat het vrijdagmiddag al vroeg druk zal worden op de wegen naar Zeeland. Vooral op de N-wegen richting Zeeland is er kans op vertraging. Zij adviseert de weggebruikers eventueel haar vertrektijdstip aan te passen en deze dag de verkeersinformatie goed in de gaten te houden.

Meer informatie op www.concertatsea.nl of www.rws.nl