Nachtafsluiting Haringvlietbrug (A29) 30 juli 2020

Foto

In de nacht van donderdag 30 juli op vrijdag 31 juli 2020 is de Haringvlietbrug in de snelweg A29 afgesloten vanwege een spoedreparatie aan het wegdek. Weggebruikers moeten rekening houden met een extra reistijd van 10 - 30 minuten. Er is geen stremming voor de scheepvaart.

De werkzaamheden aan de Haringvlietbrug beginnen op donderdag 30 juli om 22:00 uur. Op vrijdag 31 juli gaat de brug om 05:00 uur weer open voor verkeer. Hulpdiensten kunnen het werk passeren. Omleidingsroutes De omleidingen voor het wegverkeer zijn met gele borden langs en boven de weg aangegeven. Omleidingsroutes gaan over de snelweg A59, A17, A16, en N57/A15. De Kiltunnel (N217) is die nacht vrijgesteld van tolheffing.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina