Nieuw logo voor KBS De Nobelaer in Oude-Tonge

Foto

Na heel wat jaren hetzelfde logo te hebben vindt KBS De Nobelaer in Oude-Tonge dat het nu toch wel eens tijd wordt voor een nieuw logo. "Het oude logo is wat gedateerd en we willen dit graag in een nieuw jasje steken", aldus directrice Leny Heemskerk.

Omdat het oude logo alom bekend is wil men het logo niet compleet vernieuwen maar het wat meer aanpassen aan deze tijd. "Om dit voor elkaar te krijgen hebben we een hele leuke procedure verzonnen," vertelt Leny trots, "heel de school wordt hierbij betrokken."

Er zijn veel verschillende ontwerpen gemaakt waaruit de kindermedezeggenschapsraad uiteindelijk drie logo's heeft gekozen. Deze drie logo's hangen in het groot in de hal van de school, waar iedereen ze goed kan bekijken.

Het team en alle kinderen mogen meedenken over het best passende logo. Dit gebeurt door middel van een verkiezing in de klas. Ook de ouders mogen mee beslissen, alle kinderen krijgen de drie logo's mee naar huis. Ouders kunnen het logo van hun keuze afscheuren en inleveren in de daarvoor bestemde stembus die in de hal van de school staat.

Welk logo uiteindelijk de meeste stemmen heeft gekregen zal vrijdag 1 april 2016 bekend worden gemaakt.

Door Priscilla Looij

DeltaFiber