Nieuwe appartementen in Ouddorp

Foto

Woningbouwvereniging Beter Wonen en CuraMare onderzoeken de mogelijkheden om in het hart van Ouddorp een nieuw appartementencomplex te realiseren met een gedifferentieerd woningaanbod. Een unieke kans voor wie comfortabel wil wonen nabij strand, zee en prachtige natuurgebieden.

In het hart van Ouddorp, op de plaats van het voormalige verzorgingshuis De Vliedberg, willen woningbouwvereniging Beter Wonen en CuraMare een nieuw appartementencomplex realiseren. In het gebouw komen circa 45 appartementen, variërend van 60 tot 120 m2. Elk appartement krijgt een eigen woonkamer, keuken, badkamer en één of meerdere slaapkamers. De appartementen worden levensloopbestendig uitgevoerd en voorzien van diverse domotica.

Verzekerd van een zorgeloze toekomst
Het nieuw te realiseren wooncomplex is gelegen op loopafstand van alle voorzieningen in het dorp, waaronder een grote supermarkt en het recentelijk gerealiseerde woonzorgcentrum De Vliedberg van CuraMare. Mocht daaraan behoefte zijn of ontstaan, dan kunnen de bewoners hier 24 uur per dag terecht voor aanvullende (zorg)diensten en begeleiding.

Alle ruimte voor uw woonwensen
De plannen voor het nieuwe appartementencomplex verkeren in de beginfase. Er is op dit moment nog alle ruimte voor de inbreng van de toekomstige bewoners. Ook de keuze voor koop of huur kan op dit moment nog kenbaar worden gemaakt. Om te komen tot een marktconform programma van eisen, willen Beter Wonen en CuraMare in gesprek met potentiele geïnteresseerden om hun woonwensen te inventariseren.

Informatiebijeenkomst
Wilt u meer weten over de ideeën voor het nieuwe appartementencomplex? Kom dan naar de informatiebijeenkomst op donderdag 18 juni 2015. Tijdens de avond zal ook volop ruimte zijn om in gesprek te gaan met de initiatiefnemers. De aanvang is 20:00 uur (inloop vanaf 19:30 uur). Locatie: Woonzorgcentrum De Vliedberg - Vliedberglaan 100- Ouddorp.

Voor meer informatie over het project en/of de informatiebijeenkomst:
T (0187) 49 15 39 of info@wbvbeterwonen.nl.