Nu op de radio: Sport Lokaal

Nieuwe BSO ruimte voor Kinderpaleis Oude-Tonge

Foto
Nieuwe BSO ruimte van Kinderopvang Het Kinderpaleis feestelijk in gebruik genomen

Kinderopvang Het Kinderpaleis in Oude-Tonge heeft er sinds 1 mei 2014 officieel een nieuwe ruimte bij. De organisatie beschikt nu over een extra ruimte aan de achterzijde van het Rabobankgebouw aan de Emmastraat. Deze ruimte is speciaal voor de Buitenschoolse Opvang (BSO). Op donderdag 1 mei namen de kinderen de nieuwe ruimte feestelijk in gebruik met zelfgemaakte fruit-spiesjes en natuurlijk mochten zij ook toosten.

De ruimte kon meteen gezellig worden ingericht met beschilderde bloempotten van de kinderen. In de middag hebben de kinderen in de bloempotten zaadjes gepland, zodat zij binnenkort kunnen smullen van de eigen geteelde tomaatjes, worteltjes, augurken en sla.

De uitbreiding was hard nodig vanwege de groei van het aantal kinderen dat gebruik maakt van de opvanglocatie. Dit jaar viert Het Kinderpaleis haar 5-jarig jubileum. Voorheen was er een combinatiegroep voor kinderen van 3 tot en met 12 jaar. Door de groei van het aantal kinderen, creëerde Het Kinderpaleis een extra ruimte voor de BSO, zodat de organisatie nog beter activiteiten gericht op de leeftijd van de kinderen kan aanbieden. Daarnaast worden de 3-jarige kinderen hierdoor beter voorbereid op de basisschool doordat de activiteiten beter aansluiten op hun ontwikkelingsniveau.

Kinderopvang Het Kinderpaleis staat voor kwalitatieve opvang waar een ieder zich thuis voelt. Het is belangrijk dat ouders met een goed en gerust gevoel hun kind(eren) bij hen achter kunnen laten om zich tot andere activiteiten te kunnen richten. Meer informatie over Het Kinderpaleis vindt u op www.kinderopvang-hetkinderpaleis.nl.