Nieuwe weg tussen Dirksland en Melissant open

Foto

Het was geen grote feestelijke opening dinsdag 14 juli 2020. Bijna zonder dat de automobilisten het door hadden was de nieuwe weg tussen Dirksland en Melissant toegankelijk.

Vroeger
Op de kruisingen bij de Staakweg en de Oudelandsedijk gebeurden regelmatig ongevallen. Daarnaast reed op een groot gedeelte van de oude weg naast het doorgaande verkeer ook langzaam rijdend landbouwverkeer. Dit belemmerde de doorstroming en had soms gevaarlijke inhaalmanoeuvres tot gevolg.

Automobilisten die inmiddels over de nieuwe weg hebben gereden zijn enthousiast.

Om de opening toch een beetje feestelijk te maken hebben we voor u een paar videobeelden met de drone geschoten (toen de weg nog net niet open was) en in een korte video gemonteerd.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina