Nog plaats bij Ensemble Muziekschool G-O

Het ensemble van de muziekschool 'Goeree-Overflakkee' waarin alle soorten instrumenten kunnen meespelen is sinds september weer gestart met de repetities. De repetities zijn wekelijks op vrijdagavond van 19:15 tot 20:15 uur in het Diekhuus (Beneden Zandpad 7 te Middelharnis) en er is nog plaats.

Een bont gezelschap van zeer uiteenlopende instrumenten (strijkers, blazers, gitaristen, toetsenisten, tokkelaars etc.) is al weer geruime tijd bezig met het spelen van een gevarieerd repertoire dat bestaat uit 'lichte klassiekers' en 'klassiekers van het lichte genre'. Zeer inspirerend wordt het ensemble geleid door docent Wim Soeters. Niet alleen de wekelijkse repetities zijn bij hem in goede handen, maar Wim Soeters zorgt ook voor de arrangementen die nodig zijn voor de bijzondere ensemblebezetting (soms worden de partijen ook aangepast aan het niveau van de spelers) en van tijd tot tijd staat er ook een eigen compositie van hem op de lessenaar. Het ensemble kan versterking gebruiken voor alle instrumenten, maar vooral de lage instrumenten zijn extra welkom!

Voor leerlingen van de muziekschool zijn de kosten 70,00 euro per schooljaar (volwassenen 90,00 euro) en voor anderen zijn de kosten 180,00 euro per schooljaar (volwassenen 200,00 euro). Iedereen die behoorlijk op zijn of haar instrument overweg kan (B-niveau muziekschool) wordt hartelijk uitgenodigd om eens een repetitie bij te wonen en zich wellicht aan te melden voor dit leuke en enthousiaste ensemble.

Voor aanmelding en eventuele verdere informatie kunt u terecht bij de administratie van de muziekschool in het Diekhuus, Beneden Zandpad 7, 3241 GA Middelharnis. Telefoonnummer 0187-482400, fax 0187-489115, e-mail muziekschool@hetdiekhuus.nl.