Officiële opening buitenschoolse opvang Melissant

Op woensdag 11 februari 2015 wordt buitenschoolse opvang Kibego Binnenweg in Melissant officieel geopend. De opening wordt georganiseerd in samenwerking met het bestuur van dorpshuis Melishof. Het wordt een leuke middag met verschillende activiteiten voor kinderen. Iedereen is van harte welkom om de opening mee te vieren.

Activiteiten voor jong en oud
De buitenschoolse opvang wordt om 15:00 uur officieel geopend door mevrouw Roovers, directeur externe dienstverlening Kibeo, en een bestuurslid van dorpshuis Melishof. Vanaf 15:30 uur tot 17:00 uur kunnen kinderen meedoen met verschillende activiteiten. Zo wordt er carnaval gevierd met DJ Mike en kunnen kinderen meelopen in een modeshow. Het carnaval wordt georganiseerd in samenwerking met AC Melishof.

Belangstellenden zijn van harte welkom van 15:00 uur tot 17:00 uur bij Kibego Binnenweg, Binnenweg 61 te Melissant.

Buitenschoolse opvang Kibego Binnenweg
Kibego Binnenweg biedt buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. De buitenschoolse opvang deelt het gebouw samen met verenigingsgebouw Melishof. U kunt uw kind aanmelden voor buitenschoolse opvang via kibego.nl. Of maak een afspraak om vrijblijvend eens binnen te kijken via klantrelatie@kibeo.nl of 0113-760250.