Onderhoudswerkzaamheden N57 in maart en april

werkzaamhedenRijkswaterstaat voert in maart en april 2015 onderhoud uit op diverse locaties aan de N57. Dit onderhoud is nodig om vlotte en veilige doorstroming te garanderen. In een aantal opeenvolgende periodes zijn verschillende weggedeelten afgesloten. Verkeer wordt lokaal omgeleid. De omleidingen worden aangegeven met gele borden langs de weg. Weggebruikers dienen rekening te houden met extra reistijd.

Het onderhoud betreft met name het vernieuwen van het asfalt op de weg. Om hinder te beperken wordt het onderhoud zoveel mogelijk 's nachts uitgevoerd. De volgende weggedeelten op Goeree-Overflakkee zijn dicht:

N57 tussen Stellendam en Ouddorp
Van maandag 30 maart 20:00 uur tot dinsdag 31 maart 5:30 uur.
Van dinsdag 31 maart 20:00 uur tot woensdag 1 april 5:30 uur.
Van woensdag 1 april 20:00 uur tot donderdag 2 april 5:30 uur.

Verkeer richting Middelburg wordt vanaf Stellendam tot Goedereede omgeleid via de Vissersweg. Verkeer richting Rotterdam wordt vanaf Ouddorp tot Goedereede omgeleid via de parallelweg. Het tankstation en parkeerplaats blijven bereikbaar.

Rijkswaterstaat voert verder een aantal kleinere werkzaamheden uit aan het onderliggende wegennet. De volgende weggedeelten zijn dicht:

Verbindingsweg en fietspad bij Port Zélande
Van maandag 13 april 6:00 uur tot donderdag 16 april 17:00 uur.
Dit weggedeelte is overdag ook afgesloten. Verkeer wordt in beide richtingen omgeleid via de parallelwegen van de Brouwersdam. Port Zélande en Marina Port Zélande blijven bereikbaar.

Weggebruikers wordt geadviseerd de reis te plannen op www.vananaarbeter.nl. Er kan ook gebeld worden met de gratis informatielijn van Rijkswaterstaat, 0800-8002. De planning is onder voorbehoud van de weersomstandigheden.