Opening Nieuw Rijsenburgh op beeld

Foto

Woensdag 10 juni 2015 was het dan eindelijk zo ver, Nieuw Rijsenburgh werd geopend. 's Ochtends was er een gezellig samenzijn en uitgebreid koffie drinken voor de bewoners en 's avonds een reunie voor huidige en oud-medewerkers. 's Middags was de officiële opening, verricht door een aantal bewoners en medewerkers. Happy Music zorgde deze dag voor het geluid en FlakkeeNieuws legde het middagprogramma vast op beeld.

In het nieuwe gebouw Nieuw Rijsenburgh komen verzorgingshuis De Goede Ree en verpleeghuis De Samaritaan samen. Het oude pand De Goede Ree is inmiddels al afgebroken om ruimte te maken voor nieuwe woningen.

Een samenvatting van de complete reportage (welke op DVD verkrijgbaar is) kunt u bekijken via het YouTube kanaal van FlakkeeNieuws.

Het productieteam van FlakkeeNieuws betreurt het feit dat er bij de live uitzending op YouTube technische problemen waren. De oorzaken van deze problemen zijn bekend en voor de toekomst opgelost zodat we u de volgende keer een betere live-stream kunnen geven.