Oproep voor een spetterende 25e Omloop

Foto

Op 22 en 23 augustus 2014 zal voor de 25e keer de Omloop van Goeree-Overflakkee worden gelopen. Ieder jaar wordt door vele vrijwilligers een waar feest gemaakt voor de honderden deelnemers vanuit heel het land. Vanaf de start staan enthousiaste mensen klaar om de deelnemers aan te moedigen. Op veel plaatsen wordt er een leuke dag van gemaakt omdat de lopers verspreid over de hele dag langskomen.

Om op de start- en stopplaatsen voor vertier te zorgen, zijn er mensen nodig die iets leuks of moois willen laten zien of doen. Er zijn verenigingen die demonstraties geven, dichters die hun werk voordragen, zangkoren die optreden, popgroepen die voor muziek zorgen en ga zo maar door.

Maar er zijn nog veel acts nodig die langs de route de dag kunnen vullen. Daarom wordt een ieder die iets heeft te laten zien of horen, gevraagd zich te melden zodat van deze speciale jubileum editie een spetterend festijn wordt gemaakt waar het eiland trots op kan zijn. Het bestuur van de Omloop heeft het organisatieteam van Fort Prins Frederik in Ooltgensplaat bereid gevonden om dit te coördineren.

Iedereen die met zijn vereniging, muziekkorps, popgroep of solo iets wil doen, wordt gevraagd zich te melden bij info@fortprinsfrederik.nl en aan te geven wat men wil doen. Dan wordt er contact opgenomen en in overleg een planning gemaakt. Presenteer jezelf aan het eiland en maak daarmee samen een geweldige 25e Omloop van Goeree-Overflakkee.

DeltaFiber