Oud-Feyenoord bij voetbalvereniging WFB

Op zaterdag 7 augustus 2010 wordt op het complex van voetbalvereniging WFB de wedstrijd WFB 1 - Oud-Feyenoord gespeeld. De wedstrijd wordt georganiseerd door de jubileumcommissie, in voorbereiding op het jubileumjaar in 2011. De Ouddorpse voetbalvereniging bestaat dan 60 jaar.

De wedstrijd tussen Oud-Feyenoord en WFB begint om 16:00 uur. Deze wedstrijd wordt voorafgegaan door de voorwedstrijdjes tussen F-pupillen van WFB en Feyenoord. Het complex van voetbalvereniging WFB is geopend vanaf 13:00 uur. Voor deze gezellige voetbaldag bij WFB zijn toegangskaartjes nodig. De toegangsprijs voor volwassen bedraagt 5 euro. Voor de jeugd tot en met 16 jaar kost een toegangskaartje slechts 3 euro. De kaartjes zijn vanaf heden verkrijgbaar bij het VVV-kantoor in Ouddorp en/of op de dag zelf aan de WFB-kassa's.
 
Voor het publiek wordt een speciaal parkeerterrein ingericht aan de Provinciale Weg (N57) aan de achterzijde van het complex. Via dit parkeerterrein (te bereiken via parallelweg en op aanwijzing van parkeerstewards) is een doorgang richting het complex gemaakt. Indien mogelijk adviseert de jubileumcommissie om met de fiets te komen; uiteraard is voldoende fietsparkeerruimte
op het complex zelf aanwezig.