Paerdje van Hernesseroord komt terug

Foto

Het Paerdje van de kinderboerderij van Hernesseroord komt terug. Op zaterdag 23 april 2016 wordt het Paerdje om 11:00 uur onthuld. Iedereen is hierbij van harte welkom.

In 2012 brandde de kinderboerderij tot aan de grond toe af. Het Paerdje raakte hierbij zwaar beschadigd. Toen stichting Trots op Flakkee via Facebook mensen opriep om er via crowdfunding voor te zorgen dat het Paerdje gemaakt kon worden, bleek dat vele mensen fijne herinneringen aan het Paerdje hadden. De donaties kwamen al snel binnen. Alle toffe Flakkeeënaars hebben er samen voor gezorgd dat het Paerdje nu in oude staat terug is.

Herinnering
Alle aanwezigen mogen op de foto met/op het Paerdje. De foto's worden verwerkt in een grote collage die op de kinderboerderij komt te hangen. Ook foto's van vroeger komen in deze collage terecht. Hebt u nog een oude foto met het Paerdje? Plaats die dan op de Facebookpagina van Trots Op Flakkee (www.facebook.com/trotsopflakkee) of mail de foto naar info@trotsopflakkee.nl.

Geschiedenis
De stichting Kinderboerderij bestaat in 2016 40 jaar. Het Paerdje is zo'n 40 jaar geleden geschonken. Door wie en waarom is niet bekend. Weet u meer over de geschiedenis van het Paerdje? Dan horen we dat graag.

DeltaFiber