Nu op de radio: Archipel in de ochtend

Plannen Bommelstee toegelicht tijdens raadsvergadering

In de raadsvergadering van 15 oktober 2009 wordt de gemeenteraad geïnformeerd over de uitwerking van de plannen met verenigingsgebouw 'Bommelstee' in Den Bommel. Een grote renovatie, functionele aanpassing én modernisering van het verenigingsgebouw en de gymzaal is het voorstel wat daaraan ten grondslag ligt.

Op donderdag 1 april 2009 organiseerde de gemeenteraad van Oostflakkee een burgeravond in Den Bommel. Tijdens deze avond werd een aantal actuele thema's toegelicht in aanwezigheid van belangstellende inwoners van de kern. Eén van de thema's was de mogelijke aanpassing van verenigingsgebouw 'Bommelstee'. Er is door een werkgroep, bestaande uit huidige en toekomstige gebruikers van het gebouw, gewerkt aan het multifunctioneel maken van dit gebouw. De inbreng van de gemeenteraad en burgers is, voor zover mogelijk, verwerkt in het definitieve plan.
 
De gemeenteraad wordt hierover op donderdag 15 oktober 2009 nader ingelicht. Drie weken later, op 5 november, vindt de inhoudelijke behandeling van het plan plaats. U bent van harte welkom om deze vergaderingen bij te wonen in het gemeentehuis van Oostflakkee. De vergaderingen vangen aan om 19:30 uur. De agenda's van de vergaderingen zijn te vinden op de website van de gemeente, www.oostflakkee.nl onder het kopje Bestuur en Organisatie.