Politie onderzoekt mishandeling in Stellendam

logopolitieDe politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling in het Stellebos in Stellendam. Daar werd vrijdagochtend 7 augustus 2015 om ongeveer 10:00 uur een 45-jarige vrouw mishandeld door een man en een vrouw nadat zij een opmerking had gemaakt over een loslopende hond.

Het slachtoffer wandelde met haar dochter in het Stellebos toen een grote hond op hen af kwam. De hond blafte en sprong tegen het latere slachtoffer op. De vrouw was bang en toen de vermoedelijke eigenaresse van de hond uit de richting van het Narcissepad kwam lopen, vroeg zij haar de hond aan te lijnen of in ieder geval bij zich te houden. Die was daar kennelijk niet van gediend en schold de wandelaarster uit.

Daarna begon zij haar te schoppen en te slaan. Na korte tijd kwam ook een man aanlopen en ook hij schopte en sloeg het slachtoffer. Na de mishandeling vertrok het 'stel’ en lieten het slachtoffer gewond achter. Die moest zich later onder behandeling laten stellen in een ziekenhuis.

Enkele omstanders hebben het slachtoffer geholpen, maar de politie is nog op zoek naar getuigen. Zo zouden in de buurt van de mishandeling een vrouw met een scootmobiel hebben gestaan en een man met een fiets.

Signalement van de verdachten is:
De vrouw is ongeveer 30 jaar oud en heeft een piercing in het gezicht (mond). Zij heeft kort blond haar dat zij droeg in een staartje. Zij droeg een korte lichtblauwe broek en een witte wijde blouse.

De man is ook ongeveer 30 jaar en heeft gemillimeterd haar. Hij is ongeveer 180-185 meter lang en droeg een ¾ donkere broek en een geel T-shirt. Vermoedelijk hadden zij een jong kind bij zich.

Heeft u informatie die de politie kan helpen dit misdrijf op te lossen, neemt u dan contact op met de politie eenheid Rotterdam, via telefoonnummer 0900-8844 of via ‘M’ Meld Misdaad Anoniem via telefoonnummer 0800-7000