Politie treft zwaargewonde jongens aan, een overleden in ziekenhuis

logopolitieZaterdagochtend 11 juli 2015 heeft de politie in Ouddorp twee zwaargewonde jongens aangetroffen. De twee lagen op straat bij de Kabbelaarsbank.

Het tweetal was op bezoek bij een groep vrienden in een nabijgelegen vakantiepark en lag te slapen in de bak van een pick-up. Een deel van de groep was wezen stappen en bij terugkomst op het park stapte één van de groepsleden in de pick-up. Hij was niet op de hoogte van het slapende duo en begon ermee te crossen op het terrein. De twee slapende tieners kwamen daarbij ten val en raakten zwaargewond.

Het 18-jarige slachtoffer werd afgevoerd naar het ziekenhuis in Dirksland. Hij is inmiddels aanspreekbaar. De 19-jarige werd in kritieke toestand overgebracht naar het EMC in Rotterdam, daar is hij later op de dag overleden.

Aanhouding
Vanwege de ernst van het incident werd direct uitgebreid onderzoek gedaan. In de loop van de ochtend werd duidelijk was er was voorgevallen en werd een 19-jarige jongen aangehouden. Ook hij komt uit De Lier.

De politie spreekt naast de verdachte ook graag met getuigen. Heeft u iets van het ongeval gezien? Laat het de politie weten via 0900-8844.