Nu op de radio: Ons Eiland, Altijd Dichtbij

Politieberichten Goeree-Overflakkee

Foto

De politie heeft het weekend van 30 november op 1 december 2013 weer diverse meldingen gehad. Regelmatig moet de politie naar Ouddorp voor meldingen van inbraak in woningen. Ook dit weekend was het raak. In Achthuizen vonden jongeren het nodig om een glijbaan in de speeltuin te vernielen met vuurwerk. De kinderen zijn hiervan de dupe.

Dat jongeren samen gezellig bij elkaar zijn is geen probleem voor de politie, wel als deze jongeren rotzooi achter laten. Dat gebeurde bij de Dorpstienden in Ouddorp. De jongeren zijn vriendelijk verzocht de troep op te ruimen. Een persoon kreeg een bekeuring vanwege alcoholgebruik op de openbare weg.

Bij de Heerendijk in Oude-Tonge zijn diverse banden gevonden, waarschijnlijk afkomstig van scooters. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de daders. In Sommelsdijk is een ruit ingegooid van een woonhuis. Ook hier is een onderzoek ingesteld naar de daders. Bij de Stoofhoek in Sommelsdijk heeft de politie voor de tweede maal geluidsapparatuur in beslaggenomen.

Als afsluiting een positief bericht. Vanaf de Akelei in Dirksland was een hond weggelopen. De dierenambulance pikte de hond op bij de Geldersedijk. Samen met de politie brachten ze de hond terug bij de eigenaar.