Rioleringswerken Broekweg en Hofdijksweg in Ouddorp

Op 21 februari 2011 startte de gemeente Goedereede starten met rioleringswerken aan de Broekweg en de Hofdijksweg in Ouddorp. De rioleringen zijn nodig aan vervanging toe. Momenteel werkt de gemeente nog aan de rioleringen in de Vissersstraat. In de Broekweg vervangt de gemeente de riolering tussen de Stationsweg en de Hofdijksweg.

Vervolgens wordt de riolering vanaf de Hofdijksweg tot aan de rotonde bij Zorgcomplex De Vliedberg vervangen. De betrokken inwoners zijn tijdig op de hoogte gebracht van de werkzaamheden. In verband met de werkzaamheden is een aantal bushalten tot aan Pasen buiten gebruik. De bushalten bij de Bredeweg, de Stationsweg en de Preekhillaan vervallen dan. Ter vervanging plaats de gemeente ter hoogte van de kruising Oosterweg en Bredeweg een tijdelijke bushalte en een fietsenstalling.

Tijdens de werkzaamheden staan er gele zebra-aanduidingen op de weg en is een snelheidsbeperking van 30 kilometer per uur van kracht. De gemeente Goedereede roept iedereen op een bijdrage te leveren aan de verkeersveiligheid. Dergelijke werken in het dorp brengen overlast en hinder met zich mee. De gemeente vraagt daar begrip voor.

Voor vragen of opmerkingen over het werk en de tijdelijke maatregelen kunt u telefonisch contact opnemen met de gemeente Goedereede via tel. 0187-491500, of per e-mail: gemeentehuis@goedereede.nl.