Samenwerking tussen ANBO en Bibliotheek

Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta en ANBO Midden en WestFlakkee hebben de krachten gebundeld en bieden vanaf september 2016 maandelijks een activiteit aan. Dit kan een inspirerende lezing, boeiende voorstelling of creatieve workshop zijn. De middagen worden afwisselend gehouden in de Bibliotheekvestigingen in Middelharnis en Ouddorp. Natuurlijk wordt er altijd een kopje koffie/thee geschonken.

Feestelijke start KoffiePLUS
Op donderdagmiddag 22 september 2016 staat de eerste KoffiePLUS-middag gepland in de Bibliotheek in Middelharnis. Tijdens deze feestelijke startmiddag, waarop er natuurlijk ook iets lekkers bij de koffie zal worden geserveerd, staat het vertellen van verhalen centraal. Eerst kunt u uw (vakantie-)verhalen van de afgelopen tijd aan elkaar kwijt. Daarna geven ANBO en Bibliotheek toelichting op de plannen voor de komende periode.

Als hoofdgast is de VERHALENSCHENKER uitgenodigd. Met zijn inspirerende vertelprogramma neemt de verhalenschenker u mee over de hele wereld. Reken maar dat u aan zijn lippen hangt.

Reserveren
Plaatsen reserveren voor deze KoffiePLUS-middag kan via www.leerenbeleef.nl en aan de balie in de vestigingen van Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta. Inloop vanaf 13:30 uur, aanvang 14:00 uur. Deelname kost € 5,00 per persoon.

DeltaFiber