Nu op de radio: Ons Eiland, Altijd Dichtbij

Start nieuw cursusjaar Muziekgebouw GO

Foto

Leren musiceren? Het bespelen van een muziekinstrument onder de knie krijgen? Dat kan bij het Muziekgebouw Goeree-Overflakkee. Op 21 augustus 2023 gaat het nieuwe cursusjaar van start. Er is plaats voor nieuwe leerlingen.

Het ontwikkelen van muzikaal talent op Goeree-Overflakkee. Dat is de missie van het Muziekgebouw Goeree-Overflakkee. Die missie richt zich op alle bewoners van het eiland: kinderen, jongeren en volwassenen.

Al op de basisschool maken leerlingen kennis met muziek. Het Muziekgebouw heeft er een speciaal programma voor ontwikkeld: de Muziekcarrousel. Ook komend schooljaar gaat de Muziekcarrousel weer naar de basisscholen op Goeree-Overflakkee.
Daarnaast zijn er muzieklessen van het Muziekgebouw. Na de zomervakantie zijn de lessen te volgen op diverse locaties, verspreid over het eiland. Het Muziekgebouw hanteert betaalbare tarieven.

Het aanbod is heel breed en vernieuwend. Vakbekwame docenten geven instrumentale en vocale lessen in verschillende genres, zoals klassiek, jazz, pop, harmonie, fanfare en brassband. Een greep uit het cursusaanbod: gitaar, dwarsfluit, blokfluit, saxofoon, orgel, piano, slagwerk, viool en zang (klassiek en pop). Zie het complete overzicht op de website www.muziekgebouwgo.nl.

Nieuw zijn de gitaarlessen en – als er voldoende aanmeldingen zijn – pianolessen in Ouddorp. Aanmelden kan via de website van het Muziekgebouw Goeree-Overflakkee.