Trots op Flakkee lanceert website

Foto

De stichting Trots op Flakkee heeft in februari 2015 haar website gelanceerd. Het digitale visitekaartje staat vol met positieve berichtgeving over toffe inwoners, projecten en activiteiten van en op het eiland. De site kent categorieën als 'toffe maensen', 'Flakkee heit talent' en 'geweun TOF'.

Stichting
Trots op Flakkee is een initiatief van een aantal enthousiaste Flakkeeënaars die hard hebben gewerkt (en nog steeds werken) om de mensen ertoe te bewegen de -nu nog wel eens ingehouden- trots op het eiland wat meer te uiten. Want Goeree-Overflakkee is toch te mooi om over te zwijgen? Daarom hebben de initiatiefnemers (geheel belangeloos) een project opgestart ter promotie van Goeree-Overflakkee. Het team bestaat uit een bonte verzameling van mensen die elk vanuit hun expertise invulling geven aan de stichting TOF. Van fotograaf tot officemanager en van communicatiespecialist tot enthousiasmeur.

Magazine
In de berichtgeving op de website wordt meerdere malen verwezen naar het komende TOF-magazine. Een groot deel van de berichten op de website is in uitgebreide variant te vinden in het glossy magazine, dat eind maart 2015 uitkomt. Het magazine is gratis en is op geselecteerde plaatsen verkrijgbaar. Meer informatie hierover volgt binnenkort.

De website vindt u op: www.trotsopflakkee.nl.