Tulpenwandeltocht levert mooi bedrag op voor lokale goede doelen

Foto

In het prachtige gebouw 'De Doele' aan de Sint Joris Doelstraat in Sommelsdijk vond op dinsdagavond 19 mei 2015 de uitreiking plaats van de cheques van de tulpenwandeltocht 2015 aan de goede doelen. Deze wandeltocht werd gelopen op 18 april 2015. Het was een gezellige drukte met sponsors, vrijwilligers en bestuursdelegaties van de goede doelen van deze editie, Stichting Inloophuis "De Boei", Stichting vrienden van Jip en Stichting GO Special Kids. Na een kort welkomstwoord van initiatiefnemer Hans Meijer voerde André Groenendijk het woord namens de organisatie. Hij schetste de activiteiten en ervaring van de organisatie van november 2014 tot heden. Hierna was het de beurt aan Irene Derksen om namens de organisatie de cheques uit te reiken.

Vertegenwoordigers van de drie genoemde lokale goede doelen namen daarop elk het prachtige bedrag van € 1.500,- in ontvangst. In totaal werd er zo € 4.500,- uitgereikt. Sprekers van de goede doelen gaven aan verheugd te zijn met de gift en deze nuttig te besteden. Het Streekmuseum GO liet weten erg blij te zijn met alle PR als stempelpost van de tulpenwandeltocht.

De organisatie bedankt alle sponsors, vrijwilligers en wandelaars (554) voor het laten slagen van de 4e editie van de tulpenwandeltocht. Weer is gebleken dat de tulpenwandeltocht natuur, cultuur en sportief bezig zijn verbindt. Door de medewerking van velen is dit uitstekend geslaagd, een mooi voorbeeld voor de huidige participatiemaatschappij. Opnieuw is gebleken dat bloeiende tulpenvelden een prachtig en krachtig product zijn om Goeree-Overflakkee nog meer op de kaart te zetten in een zeer ruime regio.

Medio november 2015 starten de voorbereidingen voor de 5e editie met ongetwijfeld weer mooie en gevarieerde wandelroutes. Het eerste lustrum op 16 april 2016 zal dan extra bijzonder worden gemaakt.