Twee doden bij ongeval N57 Ouddorpse Haven

Foto behorende bij Twee doden bij ongeval N57 Ouddorpse Haven
Foto behorende bij Twee doden bij ongeval N57 Ouddorpse Haven
Foto behorende bij Twee doden bij ongeval N57 Ouddorpse Haven

Op de N57 nabij de Ouddorpse haven heeft donderdagmiddag 4 april 2019 een dodelijk ongeval plaatsgevonden. Een vrachtwagen en een personenauto zijn omstreeks 17:10 uur op elkaar gebotst. De twee inzittenden van de personenwagen, een 46-jarige moeder en haar 7-jarige zoon (beide uit Rozenburg), zijn om het leven gekomen. De twee inzittenden van de vrachtwagen zijn volgens de politie enorm aangeslagen, maar raakten niet gewond.

In de auto van de slachtoffers zat ook een hond. Het dier heeft het niet overleefd.

Onderzoek wijst nu uit dat de auto met de slachtoffers op de verkeerde weghelft is beland. Voor de zware vrachtwagen was er geen enkele mogelijkheid om op tijd te remmen of uit te wijken.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina