Twee ongevallen op de N215

Foto behorende bij Twee ongevallen op de N215
Foto behorende bij Twee ongevallen op de N215
Foto behorende bij Twee ongevallen op de N215

Op dinsdag 17 december 2019 is er omstreeks 16:50 uur een ongeval gebeurd op de N215 Langeweg tussen Middelharnis en Nieuwe-Tonge. Het betrof een kopstaart-botsing tussen een bestelbus en een personenwagen. Een persoon is ter plaatse nagekeken door ambulancepersoneel. Beide voertuigen hadden veel schade.

Een uur later vond er weer een ongeval plaats op de N215, nu op de Staverseweg bij Sommelsdijk. Twee voetgangers wilden oversteken en werden hierbij geraakt door een motorrijder. Een van de voetgangers raakte gewond aan een enkel en rib. De motorrijder raakte gewond tijdens de val. Beide slachtoffers zijn overgebracht naar het ziekenhuis. De andere voetganger raakte lichtgewond. 

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina