Vaartocht over de Grevelingen

Foto

Zilte lucht, zandplaten en land- en kustvogels. Op de Grevelingen komt het mooiste van zoet en zout samen. Hoe kun je dat nou beter ervaren dat vanaf de boot? Stap aan boord van de Denick II en geniet samen met de gids van Staatsbosbeheer van deze vaartocht. De gids vertelt je alles over het gebied en wat je onderweg tegenkomt. Misschien spot je wel zeehonden, visdiefjes of een zeearend!

De excursies zijn gepland op 8 augustus, 15 augustus, 17 oktober en 24 oktober 2020. Alle dagen start de excursie om 09:00 uur en zal ongeveer 4 uur duren.

Volwassenen betalen € 25,- en kinderen t/m 12 jaar € 17,50. De excursie is te boeken via https://www.staatsbosbeheer.nl/activiteiten/grevelingen/vaartocht-grevelingen.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina