Nu op de radio: Ons Eiland,Altijd Dichtbij

Verplaatsing weekmarkt Ouddorp

De gemeente Goedereede investeert in de economie van Ouddorp. Dit leidt tot een herinrichting van het centrum van Ouddorp. Deze opknapbeurt geeft een kwaliteitsimpuls aan de plaatselijke economie.

In verband met de herinrichting vinden de komende maanden werkzaamheden plaats. De wekelijkse markt wordt hierdoor tijdelijk verplaatst. Vanaf 4 november 2008 is de markt tijdelijk te vinden op de parkeerplaats aan de Dorpstienden.

De verplaatsing van de weekmarkt naar de parkeerplaats aan de Dorpstienden is voor een periode van ongeveer vijf maanden. Tijdens deze periode zijn er werkzaamheden in het centrum van Ouddorp. In de maanden november, januari, februari en maart werkt GMB Infra uit Ouddorp aan de herinrichting. In verband met de werkzaamheden sluit de gemeente steeds afwisselend enkele straten geheel of gedeeltelijk af voor het verkeer. De gemeente sluit de Hoenderdijk, Boompjes, Weststraat en de Raadhuisstraat geheel af voor het verkeer. Het Molenblok wordt afgesloten vanaf Albert Heijn, de Hofdijksweg vanaf de Kerkring tot de Broekweg en de Stationsweg tussen de Broekweg en de Kerkring.

In verband met de verplaatsing van de weekmarkt wordt een gedeelte van de parkeerplaats aan de Dorpstienden met hekken afgezet. De kraampjes van de markt zullen binnen deze hekken geplaatst worden. Van maandagavond 18:30 uur tot en met dinsdagmiddag 16:00 uur is het daarom niet toegestaan om binnen dit afgezette gedeelte te parkeren.

In december liggen de werkzaamheden stil in verband met de drukte. De gemeente Goedereede streeft er naar om de verplaatsing van de wekelijkse markt zo kort mogelijk te houden. In het geval van een langdurige winter is het mogelijk dat dit wat problemen met zich mee brengt. Indien de herinrichting voorspoedig verloopt, zal de verplaatsing van de weekmarkt niet langer duren dan tot de laatste dinsdag in maart 2009.

Voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen met de heer De Nooijer van de gemeente Goedereede. Zijn telefoonnummer is 0187-491500. Of u kunt een e-mail sturen naar jdenooijer@goedereede.nl.