Volgend jaar geen Koninginnedag in Middelharnis?

Op 30 april 2012 hebben weer veel kinderen en volwassenen genoten van het heerlijke zonnetje op Koninginnedag. Het Zandpad in Middelharnis lag boordevol kleedjes van kinderen en onderaan de dijk was het druk bij de springkussens, paarden en andere activiteiten. Daarnaast werden ook de kramen op de oranjemarkt en de fleurige bloemetjes op de geraniummarkt druk bezocht.

Een aantal jaren geleden zijn de besturen van Stichting Evenementen Middelharnis(StEM) en de Oranje Vereniging Middelharnis/Sommelsdijk(OVMS) een intensieve samenwerking aan gegaan zodat er met deze groep mensen zowel Koninginnedag als de Havendag georganiseerd kon worden. Helaas zijn ondertussen enkele bestuursleden vertrokken waardoor er nog maar 5 personen over zijn gebleven. Dit is te weinig om deze dagen in te vullen. Daarom is er dit jaar geen oranjekrant verspreid en was er niemand of slechts één persoon aanwezig bij de oranjekraam en de speciale kinderspelletjes die daarom al dicht bij elkaar waren gezet.

Als er personen zijn die een paar uurtjes kunnen helpen op de dag zelf of in de aanloop er naar toe kan het feest voor jong en oud gewoon weer door gaan. En mocht u absoluut geen tijd hebben? Juist dankzij de leden en de sponsors die de vereniging tot nu toe gesteund hebben kon er elk jaar weer een feestelijke dag van gemaakt worden. Dus help de vereniging door lid te worden en/of een paar uurtjes te helpen en het is volgend jaar weer feest.

Oranje Vereniging Middelharnis/Sommelsdijk p/a postbus 23, 3240 AA Middelharnis. E-mail: ovms@live.nl en fax. 0187-487822.