Vrijwilligers gezocht voor het NK wielerspektakel

Foto
Meld je nu aan als vrijwilliger en verdien ook nog eens 30,- per dag voor jouw club of stichting op het eiland.

Goeree-Overflakkee is in juni 2016 het strijdtoneel voor de Nederlands kampioenschappen wielrennen op de weg. De organisatie kan alle hulp gebruiken om het evenement tot een succes te maken. Meld je daarom aan als vrijwilliger en bouw mee aan dit geweldige evenement.

Wil je vrijwilliger worden van dit evenement en de unieke beleving mee maken? Dan is het handig om de onderstaande informatie even door te lezen voordat je jezelf aanmeldt:

  • Je bent minimaal één volledige dag beschikbaar op 18, 22, 24 of 25 juni 2016.
  • De organisatie streeft voor alle vrijwilligers om hen op hun voorkeursfunctie te plaatsen. Maar het kan zijn dat je voorkeursfunctie al vol zit.
  • Indien een specifieke functie dit vereist, krijgt de vrijwilliger vroegtijdig een training.
  • De vrijwilliger moet  een specifieke e-learning met goed gevolg volgen.
  • De organisatie biedt je geen financiële vergoeding voor deelname/reiskosten en verblijfsaccommodatie.
Ben je lid van een club of stichting op Goeree-Overflakkee? Dan is het helemaal aantrekkelijk. Want als je je namens jouw club of stichting op Goeree-Overflakkee inschrijft en aan de slag gaat als vrijwilliger, draagt de gemeente 30,- per dag af aan jouw club voor jouw werkzaamheden.

Wat bieden ze je?
Allereerst doe je een unieke ervaring op bij het grootste nationale wielerspektakel van Nederland. Je bent lid van het enthousiaste team dat dit evenement tot één groot succes gaat maken. Na afloop van het evenement krijg je een certificaat als bewijs van je deelname en van je inzet. En dat past ook goed op je CV. De organisatie zorgt voor eten en drinken en voor de speciale NK wielrennen 2016 kleding.

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.

DeltaFiber