Nu op de radio: Archipel bij nacht

Welgelegen in Ouddorp wordt bouwrijp gemaakt

Foto

Op 17 december 2009 stelde de gemeenteraad van Goedereede het bestemmingsplan vast voor de bouw van 113 woningen in het plan Welgelegen in Ouddorp. De fase van het bouwrijp maken is op 13 juli gestart door wethouder F.J. Tollenaar. Hij legde, met wat hulp, de eerste afvoerbuizen in de grond.

Welgelegen ligt tussen de Havenweg, de Waterweg, de Bosweg en het Smalle Einde in Ouddorp. Het plan voorziet in 113 koop- en huurwoningen. Het gaat hierbij om starterswoningen, rijwoningen, vrijstaande woningen en twee-onder-een-kapwoningen. Na het leggen van de eerste afvoerbuizen ging aannemer Kuipers uit Strijen aan de slag met het bouwrijp maken van de locatie. De bouw van de eerste woningen begint waarschijnlijk in oktober van dit jaar. Wethouder Tollenaar verrichtte het zware werk met plezier: "In de gemeente Goedereede bestaat een grote behoefte aan de woningen. Ik ben dan ook blij dat het bouwrijp maken van Welgelegen voortvarend wordt opgepakt".

Meer informatie over het bouwproject is te vinden op de website van de gemeente Goedereede. Bovendien is informatie te verkrijgen bij de heer Breen van de gemeente Goedereede. Hij telefonisch bereikbaar op nummer (0187) 49 15 00, of per e-mail; dbreen@goedereede.nl.