WFB zoekt jonge talenten

Op zaterdag 5 september 2015 starten de jongste talenten van voetbalvereniging WFB met de eerste training van het nieuwe seizoen. Bij het zogenoemde kabouterteam van de Ouddorpse voetbalvereniging is altijd ruimte voor nieuwe leden.

Elke zaterdagochtend wordt op het voetbalterrein in Ouddorp een training gegeven. Ook zijn de kabouters van WFB opnieuw ingeschreven voor de competitie op Goeree-Overflakkee, die in samenwerking met de KNVB is opgezet. De kabouters worden op alle zaterdagen begeleid door de speciaal daarvoor opgeleide trainers Kim Fokker, Eric Moerkerk en Wilbert Moerkerk. Met de belangrijkste doelstelling 'spelend met spelplezier leren voetballen' hopen zij zoveel mogelijk kinderen een onvergetelijk voetbaljaar te geven.

Meedoen met de kabouters is mogelijk vanaf de eerste zaterdag na de vijfde verjaardag van uw kind. Uiteraard is een keertje vrijblijvend meedoen/meekijken altijd mogelijk. Wilt u meer weten over kaboutervoetbal bij WFB, stuur dan een e-mail naar jeugdcommissie@vvwfb.nl.