Winnaar fotowedstrijd SGP Hollandse Delta

Foto

Eindelijk was het dan zover. Mooi weer, weinig wind, dus tijd voor een rondvlucht boven het WSHD gebied met de winnaar van de fotowedstrijd: Henk Hijdra uit Spijkenisse. Zijn vrouw en jurylid en persfotograaf Cees van der Wal mochten mee om het prachtige delta gebied van boven te bezien.

In het kader van de verkiezingen voor het Waterschap Hollandse Delta schreef de SGP een fotowedstrijd uit onder het motto: 'Wie maakt een dijk van een foto' en als opdracht een foto te maken van iets wat met het Waterschap te maken heeft. De actie was mede opgezet om bekendheid te geven aan het werk van het Waterschap. Inmiddels is bekend dat de SGP meedoet in de Coalitie van het Waterschap en levert in samenwerking met de ChristenUnie een Heemraad in de persoon van: Piet Robijn uit Sommelsdijk (Goeree-Overflakkee).

Veel inzendingen
Een jury, bestaand uit onder andere de campagneleider en de persfotograaf Cees van der Wal, kreeg het niet makkelijk. Ruim 100 foto's werden beoordeeld. De heer Hijdra won uiteindelijk met zijn foto en kreeg samen met zijn vrouw een rondvlucht aangeboden boven het gebied van Hollandse Delta. Jurylid van der Wal ging tevens mee om het prachtige deltagebied van boven af te bezien en uiteraard hier wat plaatjes van te schieten.