Wout Los uit Oude-Tonge ontvangt erepenning

Foto

Op dinsdag 30 april 2013 kreeg de heer Wout Los uit Oude-Tonge een gemeentelijke erepenning. Wnd. burgemeester Corstiaan Kleijwegt van de gemeente Goeree-Overflakkee reikte de erepenning uit. De heer Los heeft zich langdurig belangeloos ingezet voor de Oranjevereniging in Oude-Tonge.

De heer Los ontving de erepenning na de aubade op Koninginnedag, ter gelegenheid van zijn 25 jarig jubileum bij de Oranjevereniging. Met name in de begintijd is de heer Los één van de mensen geweest die de vereniging weer nieuw leven heeft ingeblazen en een belangrijke rol heeft gespeeld in het op poten zetten van de Oranjevereniging zoals die nu is.

Hij heeft in de loop der jaren verschillende functies gehad, maar hij is vooral altijd de motor achter de zeskampspelen geweest, door het bedenken van spelen en maken van de daarvoor benodigde materialen. Verder heeft hij, door altijd belangeloos zijn erf en gebouwen beschikbaar te stellen, het voor de Oranjevereniging mogelijk gemaakt om alle materialen op te slaan en een werkplaats te hebben om te werken aan nieuw te maken spelmaterialen.

Niet alleen voor de Oranjevereniging heeft de heer Los zich belangeloos ingezet, ook heeft hij de EHBO 15 jaar ondersteund als bestuurslid en is hiervan zelfs 6 jaar voorzitter geweest.

DeltaFiber