Nu op de radio: Jouw Weekendstem!

Zonnige opening woon-zorgboerderij Ooltgensplaat

Zaterdag 5 september 2009 is woon-zorgboerderij 'De Goede Zorg' in Ooltgensplaat officieel geopend. Tijdens de opening van de verbouwde boerderij plantten onder meer wethouders Gert-Jan van der Valk en Petra 't Hoen de eerste appelbomen in de nabijgelegen boomgaard.

Om de voormalige boerderij te verbouwen tot een woon-zorgboerderij is maandenlang intensief gewerkt. Hierbij zijn de oude elementen van de boerderij zoveel mogelijk in het zicht gebleven. Nu is de boerderij eindelijk gereed om mensen met een verstandelijke beperking en/of vorm van autisme een mooie woonplek te bieden. Daarnaast kunnen bewoners deelnemen aan de dagbesteding in en rond de boerderij.

Zorgondernemers Dennis Graute en Ienet Boer zijn de gemeente Oostflakkee dankbaar voor de positieve ontvangst van hun zorgproject binnen de gemeente. De woon-zorgboerderij is gelegen aan de Oudelandsedijk 10 te Ooltgensplaat. U kunt via e-mailadres de-goede-zorg@telfort.nl contact opnemen met de zorgondernemers. Via de website www.woonzorgboerderij.web-log.nl is meer informatie te verkrijgen.