Zuidwester organiseert speeddate voor vakantiekrachten

Op woensdag 5 maart 2014 organiseert Stichting Zuidwester regio Goeree-Overflakkee in het restaurant van Hernesseroord, Deltaboulevard 31 in Middelharnis, twee speeddates met cliënten en medewerkers. Dé gelegenheid voor iedereen die als vakantie- of invalkracht bij Zuidwester aan de slag wil, om door middel van een korte 'speeddate' meer over het werk, de organisatie en elkaar te weten te komen.

Programma
De speeddates vinden plaats van 15:00 tot 17:00 uur en van 19:00 tot 21:00 uur, inloop een half uur voor aanvang van de speeddate. Deze begint met een korte introductie over de stichting en uitleg over de werkzaamheden. Daarna starten de speeddates. Mochten alle tafels bezet zijn dan kan in de tussentijd een praatje met de cliënten worden gemaakt en van hun heerlijke zelfgemaakte hapjes genoten worden. Voor meer informatie over het werken bij Zuidwester kun je een kijkje nemen op www.zuidwester.org.

Stichting Zuidwester
Zuidwester ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking en jongeren met sociale- of gedragsproblemen in het zuidwesten van Nederland. Kinderen en volwassenen die met enige ondersteuning zelf hun weg in het leven kunnen vinden, of die dag en nacht volledige zorg en aandacht vragen. Zuidwester stimuleert hen om het maximale uit het dagelijkse leven te halen.