Nu op de radio: Ons Eiland, Altijd Dichtbij

HCGO dringt door tot top 3 in verkiezing KNHB Bestuurderstrofee

Foto

Hockeyclub Goeree-Overflakkee (HCGO) is doorgedrongen tot de landelijke top 3 in de verkiezing van de KNHB Bestuurderstrofee. Deze prestigieuze trofee, georganiseerd door de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), wordt toegekend aan verenigingen die zich onderscheiden in hun bestuur en beleid. Aan de trofee is een mooie geldprijs verbonden.

De jury, bestaande uit KNHB ereleden, heeft drie verenigingen geselecteerd die genomineerd zijn voor de KNHB Bestuurderstrofee 2024. Bij de beoordeling is gekeken naar de impact, de creativiteit, de doorvoering van de uitgangspunten in het beleid en de toepasbaarheid voor andere verenigingen. Deze genomineerden hebben zich op verschillende manieren onderscheiden en hebben elk op hun eigen manier bijgedragen aan het ontwikkelen van een energieke hockeyvereniging.

Door het opstellen van een nieuw beleid door een nieuw bestuur is HCGO in 3,5 jaar tijd gegroeid van 9 teams naar 15 teams. Door een effectieve aanpak is ook het scheidsrechterstekort opgelost en is de club financieel gezond.

Breng je stem uit voor 26 juni 2024 en help mee bepalen welke vereniging de meest energieke hockeyvereniging is. Deze stemming telt voor 20% mee in de uiteindelijke uitslag. Stemmen kan hier.

De inzending met de meeste stemmen wint de KNHB Bestuurderstrofee 2024. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens de Algemene Vergadering op 29 juni 2024. De winnende vereniging ontvangt een cheque ter waarde van € 5.000. De overige twee genomineerde verenigingen ontvangen ook een prijs.