Nu op de radio: Ons Eiland, Altijd Dichtbij

Jeugdtoernooien MSV & AV Flakkee succesvol verlopen

Foto

In de afgelopen weken vonden de jeugdtoernooien van MSV & AV Flakkee in Middelharnis plaats op 1, 7 en 8 juni 2024. Onder goede voetbalomstandigheden toonden jongeren vol enthousiasme hun voetbaltalent.

De organisatie slaagde erin om voor alle jeugdteams op elk niveau een toernooi te organiseren. Elk aangemeld team was present op de speeldagen, wat resulteerde in een vlotte organisatie van de schema's. Met name het toernooi op 1 juni voor de jongste leeftijdscategorieën was een levendige dag op 'de Pallandt'. Teams streden met sportiviteit en inzet, wat resulteerde in 370 doelpunten en spannende poulewedstrijden tot het laatste moment.

Bij de JO7, de minipupillen, werden alle deelnemers beloond met een medaille, terwijl de oudere teams streden om de beker. Het aantal van 650 voetballers verdeeld over 55 teams op de velden van 'de Pallandt', onder toezicht van 25 scheidsrechters, maakte de toernooien zeer geslaagd.

Waardering gaat uit naar alle vrijwilligers in en rond de kantine, waaronder Joris van Seters die gasten bediende op het terras en in de kantine. Ook de Old Pallandtboys verdienen erkenning voor hun assistentie. Opvallend was de leeftijdsdiversiteit onder de vrijwilligers, van 14 tot 77 jaar.

De slogan van sponsor Klaverblad, "Als je maar lang genoeg gewoon blijft, dan word je vanzelf bijzonder", past goed bij dit evenement. Met nog enkele spannende evenementen op de agenda, zoals de MSV & AV Flakkeefamiliedag, kijkt de organisatie reeds uit naar het nieuwe seizoen.